چاپ-کاتالوگ-ایرانی

چاپ کاتالوگ

سرعت ، کیفیت و مناسب ترین قیمت در چاپ کاتالوگ |چاپ فوری با رنگ پنتون یا رنگ ساختگی | بروزترین ماشین آلات چاپ کاتالوگ در ایران | چاپ سالوک™

چاپ کاتالوگ با ضمانت رنگ بصورت مکتوب ما به چاپ خود ایمان داریم

۱- چرا برای چاپ کاتالوگ باید چاپ سالوک را انتخاب کنید ؟

تسلط کامل به نرم افزار های طراحی و گرافیکی یکی از عمده تمایزات چاپ سالوک می باشد شما با هر نرم افزار گرافیکی که کاتالوگ تان طراحی شده باشد ما می توانیم فایل شما را دریافت کنیم و تمام مواردی که نیاز به آماده سازی قبل از چاپ باشد را انجام و سپس خروجی چاپ میگیریم.

تمام فایل شما قبل از هر فرآیندی چاپی کاملا چک و سپس وارد مرحله بعد می شود و شما هیچ نگرانی بابت عدم مهارت و شناخت رنگ نخواهید داشت .

۲ – ضمانت و گارانتی رنگ در چاپ کاتالوگ چگونه است ؟

تمام فایل شما از لحاظ فرمت ، درصد رنگ ، سایز و ابعاد کاملا چک خواهد شد و با شما در هر بخش تعامل می شود بنابراین جایی بابت نگرانی برای خروجی درست در محصول چاپی نیست چاپ سالوک صد در صد رنگ چاپ را تضمین می کند .

۳-  چه تیراژی می توان کاتالوگ چاپ کرد ؟

هر تیراژی که مشتری بخواهد سفارش چاپ کاتالوگ بدهد می توان چاپ کرد در واقع تا بالای تیراژ ۲۰۰ عدد را بصورت چاپ افست و تیراژهای کمتر را چاپ دیجیتال انجام می دهیم کیفیت در چاپ افست بالاتر است به دلیل مرکب این نوع چاپ و ترام های خوبی که می شود در چاپ افست داشت.

۴- علت این همه تنوع قیمت در چاپ کاتالوگ در بازار چاپ چیست ؟

نوع مواد اولیه مورد استفاده بسیار تعیین کننده است در قیمت چاپ کاتالوگ کاغذ های بی کیفیت چینی موجود در بازار چاپ قیمتی پایینتر از کاغذهای با کیفیت کره ای دارند .

از کجا معلوم میشه نوع کاغذ مورد استفاده در چاپ کاتالوگ چی هست ؟ در انتهای کار چاپ کاتالوگ عدم شارپ بودن به اصطلاح خفه بودن رنگ چاپ کدر بودن چاپ و در مجموع بی استفاده بودن کاتالوگ و چاپ مجدد آن دلیل به عدم استفاده از کاغذ با کیفیت می باشد که هم ضرر زمانی و هم ضرر مالی را در پی خواهد داشت .

ما در چاپ سالوک کیفیت فوق حرفه ای در کنار قیمت کاملا رقابتی خواهیم داشت 

۵- تفاوت برگ و صفحه در چاپ کاتالوگ چیست ؟

یک برگ دو صفحه پشت و رو را شامل می شود بنابراین در هنگام استعلام قیمت حتما به مورد توجه کامل شود .

۶- منظور از نظارت چاپ در چاپ کاتالوگ چیست ؟

مجتمع چاپ سالوک مفتخر است کلیه مراحل چاپ از ابتدا تا انتهای فرآیند تولید کاتالوگ و تحویل آن به مشتری را دائما کنترل نظارت و پیگیری می نماید این نظارت شامل تمامی مراحل تولید اعمم از خرید کاغذ بررسی فایلهای چک کردن فرم چاپی ، کنترل دقیق زینک و فیلم کنترل با دقت فراوان در چاپ و نمونه رنگ و هماهنگی آن با مشتری نطارت کامل در مراحل پوششی زنی شامل سلوفون طلا کوب یووی موضعی صحافی بسته بندی و ارسال آن می باشد تمام این پروسه در زیر یک سقف انجام می گیرد با این حال همیشه یک ناظر برای افزایش کیفیت و تحویل به موقغ به مشتری می باشد .

۷- منظور از رنگ پنجم در چاپ کاتالوگ چیست ؟

هر رنگی که نتوان با ۳ رنگ اصلی و دو رنگ فرعی آنرا چاپ کرد را رنگ پنجم میگوییم مانند رنگ طلایی نقره ای یا رنگهای فسفری که نتوان از ترکیب رنگ های اصلی آن را بوجود آورد را رنگ پنجم میگوییم .

۸- مراحل تولید و چاپ یک کاتالوگ چیست ؟

  • تهیه و تنظیم محتوای مورد نیاز از محصولات یا خدمات
  • تهیه ی تصاویر حرفه ای و با کیفیت از محصولات یا خدمات
  • انتخاب نوع رنگبندی منطبق با مخاطبان آن
  • انتخاب اندازه یا قطع متناسب با محتوای موجود
  • طراحی کاتالوگ متناسب با بازار هدف
  • انتخاب کاغذ
  • انتخاب روکش کاتالوگ در صورت نیاز
  • برش کاتالوگ در ابعاد درخواستی
  • صحافی کاتالوگ طبق روش درخواستی
  • بسته بندی و ارسال

چاپ کاتالوگ شامل کلیه مراحل از طراحی تا صحافی میباشد. در واقع کاتالوگ دفترچه راهنمای استفاده از محصولات برای کارخانجات تولیدی و معرفی محصول برای دفاتر بازرگانی و تجاری است. هدف از چاپ کاتالوگ در واقع معرفی و فروش و یا ارائه خدمات خاص است و در مرحله بعدی تبلیغات و بازاریابی .

سفارش چاپ کاتالوگ به دلیل نیاز به ماندگاری بیشتر یک محصول چاپی برای یک مدت زمان طولانی می باشد بنابراین در چاپ کاتالوگ باید از مرغوبترین مرکب ها و کاغذ ها استفاده گردد و همچنین بهترین نوع صحافی باید لحاظ گردد تا کاتالوگ بتواند بیشترین زمان ممکن عمر کند کاتالوگ بر خلاف بروشور یکبار مصرف نیست باید در برابر فشار ، تا خوردن ، مالش به سطوح مقاوم باشید و کمترین آسیب پذیری را داشته باشد در اغلب موارد کاتالوگ بر روی کاغذ گلاسه چاپ می شود اما می تواند بر روی کاغذ تحریر و کاغذهای مشابه نیز چاپ گردد.

نکات مهم درهنگام طراحی و چاپ کاتالوگ:

چاپ کاتالوگ بطور معمول با ماشن چاپ دوورقی چاپ می شود که بر روی کاغذ گسترده ۶۰*۴۵ سانتیمتر و یا ۷۰*۵۰ سانتیمتر مربع عملیات چاپ انجام می پذیرد با توجه به قطع کار ابتدا فرم بندی و سپس وارد مرحله لیتوگرافی ، چاپ و در انتها صحافی می شود .

در مرحله طراحی کاتالوگ همیشه باید به مراحل بعدی در فرآیند چاپ و پس از چاپ آن توجه و محدودیتها را نیز در نظر گرفت همیشه باید به مرحله صحافی و برش کار چاپی توجه کرد که طرح و فونتها در هنگام برش از بین نرود و اضافه رنگ را هم لحاظ کرد بعضی از طراحان دچار این اشتباه رایج می شوند که اندازه سند چاپی را کاملا اندازه کاغذ در نظر میگیرند و اضافه رنگ را هم بعد به آن اضافه می کنند که در نهایت سند چاپی بزرگتر از سایز کاغذ چاپی می شود که این امر در هنگام خروجی کار باعث ی شود که دوباره یک مرحله بازطراحی به کار چاپی اضافه شود که هم مستلزم صرف زمان و هم هزینه بیشتر خواهد بود و در نهایت امر هم باید ابعاد و اندازه را تغییر داد.

طراحی خوب نقشه راه برای چاپ کاتالوگ حرفه ایست

 

چاپ کاتالوگ در قطع سلطانی(تیموری):

اندازه‌ای از قطع کتاب است که در اواخر عصر مغولان و اوایل عهد تیموریان برای کتاب‌های خطی در ایران رواج یافت که به این جهت آن را قطع تیموری نیز می‌گویند. طول و عرض تقریبی آن ۴۰×۳۰ سانتی‌متر است برای چاپ کاتالوگ هم می توان از آن استفاده کرد .

چاپ کاتالوگ درقطع رحلی:

این قطع را به این جهت رحلی می‌گویند که هنگام خواندن کتاب قطع رحلی، آن را بر روی چهارپایه چوبی – یعنی رحل – قرار می‌داده‌اند. قطع مزبور دارای اندازه‌های تقریبی زیر است:
رحلی کوچک: طول ۴۲، عرض ۲۷ سانتی‌متر.
رحلی متوسط: طول ۵۰، عرض ۳۰ سانتی‌متر.
رحلی بزرگ: طول ۶۰، عرض ۳۰ سانتی‌متر. عموماً نسخه‌های کتاب‌هایی چون قرآن مجید، مثنوی مولوی، شاهنامه فردوسی که در مجالس و محافل قرائت و خوانده می‌شده ، با این قطع بوده است.

چاپ کاتالوگ در قطع رقعی:

اندازه قطعی است به طول و عرض تقریبی ۱۹×۱۰ سانتی‌متر.

چاپ کاتالوگ در قطع وزیری:

این قطع در گذشته دارای سه اندازه کوچک (به طول و عرض تقریبی ۲۱×۱۵)، (متوسط ۲۴×۱۶) و (بزرگ ۳۰×۲۰) بوده است.

چاپ کاتالوگ در قطع خشتی:

از کهن‌ترین قطع‌های نسخه‌های خطی است به طول و عرض همسان و برابر.

چاپ کاتالوگ در قطع بیاضی:

نسخه‌ایی است که از جانب طول آن باز و بست می‌شده و شیرازه‌بندی آن از طرف عرض اوراق بوده که در میان نسخه‌نویسان و کتاب‌سازان به بیاض شهرت داشته است، قطع بیاضی منسوب است و مخصوص به بیاض‌ها که بیشتر کتب ادعیه، زیارات و مجموعه‌های ادبی (که به غرض اشخاص فراهم می‌آمده) به هیأت مذکور صحافی و جلد می‌شده است.

چاپ کاتالوگ در قطع بغلی:

این قطع که معادل قطع جیبی بزرگ در روزگار ماست. دارای طول و عرض تقریبی ۷×۵ سانتی‌متر بوده است.

چاپ کاتالوگ در قطع جانمازی:

با اندازه تقریبی طول ۱۲ و عرض۷٫

چاپ کاتالوگ در قطع حمایلی:

قطعی بوده است به طول و عرض ۱۲×۶ سانتی‌متر. وجه تسمیه این قطع به حمایلی، این است که نسخه‌هایی را که در قطع مزبور بوده است به صورت حمایل روی لباس زیرین می‌آویخته‌اند.

در بالا اشاراتی به نوع قطع و اندازه کاتالوگ شده شما می توانید نوع و اندازه کاتالوگ را با توجه به اینکه A4 , A5  و …. اعلام نمایید یا از سایزهای بالا استفاده کنید .

برای چاپ کاتالوگ بهتر است همیشه گرماژ صفحات داخلی ۱۳۵ گرم به بالا در نظر گرفته شود و نوع کاغذ گلاسه هم گلاسه براق باشد کاغذ جلد بهتر است گلاسه ۲۰۰ گرمی به بالا در نظر گرفته شود و آن هم گلاسه براق باشد دلیل استفاده از کاغذ گلاسه براق چاپ پذیری بهتر و شارپ بودن بهتر رنگها در چاپ افست خواهد بود مگر اینکه کاتالوگ جوری باشد که مطالب خواندنی زیادی داشته باشد که در آن صورت برای جلوگیری از انعکاس نور به چشم و خستگی چشم بهتر است کاتالوگ بر روی کاغذ گلاسه مات چاپ شود.

برای طراحی کاتالوگ محصولات چنانچه تنوع محصولات و چدمان آن در یک صفحه تعداد زیادی بود و رنگ بندی محصول هم در فروش آن تاثیر گذار بود بهتر است بک راند کاتالوگ تا حد امکان پس زمینه سفید داشته باشد که رنگهای زمینه در هنگام چاپ بر روی رنگ محصول تاثیر نگذارد.

چاپ کاتالوگ به دلیل برخوردار بودن از تعداد صفحات بیشتر علاوه بر معرفی و ترویج اهداف سازمانی به شرح ریز مشخصات و ظرایف موضوع و کالا می پردازد.

چاپ کاتالوگ حرفه ای و ایده آل با ساختار گرافیکی مناسب بدیهی است نقش بسزایی در بازار هدف دارد.

پیشنهاد میکنیم قبل از طراحی حتما از تجربه کارشناسان خبره استفاده نمایید.

برای چاپ کاتالوگ می توان از کاغذ گلاسه ۹۰ گرمی تا ۳۰۰ گرمی با توجه به نیاز استفاده نمود .

از کاغذ تحریر نیز می توان در تولید کاتالوگ استفاده کرد .

برای چاپ کاتالوگ عموما از انواع کاغذهای گلاسه (مات – براق ) استفاده می کنند که با توجه به تعداد صفحات از گرماژ مختلف برای جلد و صفحات استفاده می شود . برای چاپ کاتالوگ با ویژگی های خاص علاوه بر کاغذ گلاسه از کاغذهای کتان ، تحریر و کالک نیز استفاده می شود.

فرمت رنگ فایل ارسالی :

فایل های ارسالی باید با فرمت CMYK و با روزلوشن ۳۰۰ pixels / inchباشد .
فایل های با فرمت RGB برای چاپ افست کاربرد ندارد زیرا بعد از تغییر فایل ارسالی شما از RGB به CMYK ممکن است تغییر زیادی در رنگ های طراحی شده اتفاق بیفتد . بهتر است در ابتدای طراحی به فرمت CMYK توجه فرمایید .

در صورتی که فایل ارسالی شما دارای رنگ اضافی یا ساختگی (پنتون ) می باشد حتما باید توضیحات تکمیلی ارسال شود و بهتر است از رنگهای پنتون در هنگام طراحی استفاده و خروجی حتما با پسوند PDF ذخیر یا SAVE شود .

برای داشتن یک فونت مشکی زیبا و بدون رنگ اضافی دور حروف بهتر است رنگ انتخابی برای فونت فقط از رنگ ۱۰۰ = K (مشکی تک رنگ )استفاده شود و در زمینه های غیر از سفید از دستور Multiply با Overprint استفاده شود تا دور حروف حاشیه سفید نداشته باشد .برای این منظور حتما در انتها مجدد درصد رنگها را چک نهایی نمایید.

درصد رنگ مشکی جهت چاپ بصورت اصطلاحا مشکی پر کلاغی به شرح ذیل می باشد :
C= 50, M=50, Y=50, K=100

فرمت فایل های ارسالی :

AI, TIFF, PDF, EPS, CDR

نکات قابل توجه برای فونت جهت چاپ کاتالوگ:

فایل های ارسالی با پسوند cdr باید فونت های استفاده شده weld شود ( در کرل بعد از انتخاب متن استفاده از دو کلید ctrl + Q این دستور اجرا میشود )  این دستور را فقط برای فایل ارسالی انجام دهید و نسخه اصلی بدون تغییر در فونت برای ویرایش احتمالی آینده نزد خود نگه دارید .

فایل های ارسالی در AI باید فونت های استفاده شده Expand شود ( در ایلستریتور از منو Object و سپس گزینه Expand این دستور اجرا می شود )  این دستور را فقط برای فایل ارسالی انجام دهید و نسخه اصلی بدون تغییر در فونت برای ویرایش احتمالی آینده نزد خود نگه دارید .

فایل های ارسالی در Ps بهتر است بصورت TIFF بدون لایه باشد در هنگام Save تیک Layer برداشته شود

اندازه فونت حداقل Pt 8  یا پوینت باشد .
از فونت های باریک در زمینه های تیره و امباس کمتر استفاده نمایید این کار ممکن است سبب پر شدن فونت در هنگام چاپ شود .

کاتالوگها معمولا یا داخل کارتن و یا داخل لفاف بسته بندی و ارسال می گردد بسته به شرایط موجود چنانچه شما بسته بندی خاصی مورد نظرتان می باشد حتما اعلام نمایید.

شکل گیری ایده چاپ کاتالوگ

شاید ایده اولین کاتالوگ به قرن بیستم میلادی برگردد که در آن زمان به عنوان روشی کارآمد برای معرفی محصولات تولیدی مطرح شد و مردم با خواندن و دیدن عکس محصولات از ویژگی های آن مطلع می شدند و راهی مناسب برای معرفی تولیدکننده در کوتاه ترین زمان به شمار می آمد. فعالان صنایع در این زمان متوجه شدند که دیگر معرفی محصولات به صورت حضوری و یا پخش اعلامیه تاثیرگذاری سابق را ندارد و بدین گونه ایده کاتالوگ و بروشور شکل گرفت. تولیدکنندگان برای معرفی کامل و جامع محصولات خود به صورت نوشته و تصاویر به منظور در دست گرفتن بازار هدف اقدام به طراحی کاتالوگ محصولات خود با طرح ها و شعارهای تبلیغاتی جذاب کردند. رشد روزافزون علم و تکنولوژی و به دنبال آن صنایع مختلف، امکان تولید محصولات با تنوع بسیار زیاد و با کیفیت های مختلف را ممکن ساخنه و این به معنای گسترش رقابت در بازارهای خدمات و محصولات مختلف می باشد.

صنعت چاپ نیز به واسطه این تغییرات و نیاز بیشتری که به آن احساس می شود به تبع برای رفع این نیاز گسترده تر و به روزتر شده است. طراحی و ساخت دستگاه های جدید با امکانات و تجهیزات به روز و مدرن برای ایجاد محصولات چاپی با کیفیت مناسب و در تیراژ بالا در سالیان اخیر در صنعت چاپ به خوبی قابل مشاهده می باشد. امروزه چاپخانه های بزرگ در سراسر دنیا با بهره گیری از نیروهای انسانی ماهر و با تجربه به کمک تجهیزات روز دنیا قادر به چاپ نوشته ها و طرح های تبلیغاتی، در غالب چاپ کاتالوگ، بروشور، پاکت های تبلیغاتی و … بر روی انواع سطوح با شکل و جنس های مختلف بوده که چاپ کاتالوگ و بروشور یکی از پر کاربردترین و پرتیراژترین آن ها می باشد. انواع دستگاه ها برای شیوه های مختلف چاپ مثلا چاپ افست، چاپ دیجیتال یا چاپ فوری طراحی و ساخته شده و در حال حاضر در این صنعت مورد استفاده قرار می گیرند.

چگونگی چاپ کاتالوگ اصولی و تاثیر گذار

یکی از پرکاربردترین شیوه های تبلیغات می باشد که معمولا کاتالوگ گرانتر و در تیراژ کمتر از بروشور چاپ می گردد. نکته بسیار مهم، طراحی صحیح کاتالوگ به گونه ای که کاملا بیانگر ویژگی ها و مشخصات محصول باشد و همچنین استفاده از تصاویر جذاب در آن می باشد. از ویژگی های کاتالوگ معرفی محصول در زمان کوتاه می باشد، پس پیشنهاد می شود از اطلاعات کافی و جامع در متن آن استفاده شود که بیانگر نمایی کلی از خدمات یا محصولات مورد نظر باشد. در واقع هر چه اصولی تر و حرفه ای تر انجام شود مطمئنا تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.

کاتالوگ دفترچه ای ست کامل که شرکت، سازمان یا کارخانه و خدمات یا محصولات تولیدی آن ها را به مصرف کننده معرفی می کند، به نوعی کاتالوگ زبان گویای تولیدکننده و رابط مابین آن ها و مصرف کنندگان می باشد پس هر چه  دقت بیشتری در آن باشد تاثیرات آن را در فروش و موفقیت در بازار هدفمان را مشاهده خواهیم کرد.

درگذشته با توجه به امکانات محدود در صنعت چاپ و چاپخانه ها، چاپ کاتالوگ به شیوه ی امروزی نبوده و در ابتدا انواع کاغذ، رنگ های قابل استفاده و کیفیت طرح ها به شکلی ساده بوده اما به تدریج با اختراع و ساخت دستگاه ها و تجهیزات جدید و به کارگیری ایده های نو و خلاقیت در طراحی کاتالوگ ها، این ابزار تبلیغاتی شکلی نو و تاثیرگذارتر به خود گرفته است. همانگونه که اشاره کردیم شیوه های چاپ گوناگونی در این صنعت مورد استفاده قرار می گیرد که می توان گفت برای چاپ کاتالوگ بهترین نوع چاپ افست می باشد. همچنین ممکن است در صورت نیاز فوری به چاپ کاتالوگ از چاپ فوری یا دیجیتال در تیراژ کم استفاده شود ولی همواره افست پیشنهاد اول می باشد.

نکات کلی در چاپ کاتالوگ

از اولین کاتالوگی که طراحی گردید همواره تلاش برای اصلاح و بهبود آن صورت گرفته که با مقایسه کاتالوگ های چاپ شده در اواسط قرن بیستم با کاتالوگ های امروزی این مورد کاملا مشخص است. متن کاتالوگ می بایست کاملا بر اساس واقعیت بوده و از گمراه کردن مشتری بپرهیزید. دارای تصاویر و متن هماهنگ بوده و علاوه بر جذابیت برای مشتری بایستی پاسخگوی بیشتر سوالاتی که ممکن است در ذهن به وجود آید، باشد.

پوشش مناسب بر روی کاتالوگ باعث درخشندگی و تثبت رنگ می شود. می توان از پوشش یووی موضعی یا انواع سلفون مانند سلفون مات سرد، سلفون براق سرد و سلفون مات حرارتی و … استفاده نمود. از مهم ترین نکات در چاپ کاتالوگ به کارگیری از رنگ های مناسب و با کیفیت می باشد. آخرین مرحله در چاپ کاتالوگ صحافی آن می باشد که می بایست به دقت لبه ها را برش داد تا کاملا روی یکدیگر قرار گیرند.

 

روشهای چاپ کاتالوگ :

چاپ کاتالوگ به دو روش دیجیتال و افست قابل انجام است.

چاپ دیجیتال کاتالوگ در تیراژ کم به صرفه و چاپ کاتالوگ افست برای تیراژ بالا مناسب می باشد.

کاتالوگ یا کالانما:

کتابچه‌ی از اطلاعات طبقه بندى شده‌ی کالا، خدمات، امکانات و… شرکت شما می‌باشد. در چاپ کاتالوگ‌ها عموما از تصاویر و طراحی‌های جذاب جهت معرفی کامل‌تر استفاده می‌شود. همچنین تعداد صفحات کاتالوگ ازچندصفحه تاصدها صفحه متغییر می‌باشد و اغلب گرماژ صفحات جلد در مقایسه با صفحات داخل بیشتر و معمولا جلد مقوایی می باشد. در کاتالوگ بر عکس بروشور از صحافی‌های سنگین تر مانند: مفتول، چسب گرم و… بسته به تعداد صفحات کاتالوگ استفاده می شود استفاده می‌شود.

بروشور ها در مقایسه با کاتالوگ‌ ها معمولا ارزان تر هستند و در قطع‌های مختلف، بدون نیاز به صحافی های سنگین با فرآیند صحافی ساده در تیراژ بالا چاپ می‌شوند، گرم کاغذ می‌تواند به دلخواه انتخاب شود، اما اغلب با گرم پایین چاپ می‌شوند تا هم خواندن آن‌ها ساده‌تر باشد و هم مقرون به صرفه تمام شوند. همچنین اغلب با استفاده از دو فرآیند چاپ دیجیتال و چاپ افست تولید می‌شوند که این مقوله کاملا در ارتباط با تیراژ کاتاوگ یا بروشور می باشد.

صفحات مناسب یک کاتالوگ

صفحات کاتالوگ ها حتما باید مضربی از عدد ۴ باشد ، به طور مثال ما هیچ وقت کاتالوگ با ۱۹ یا ۱۵ یا ۱۸ صفحه نداریم و همیشه کاتالوگ ها ۱۶ صفحه یا کاتالوگ ۲۰صفحه و ۲۴ و… می باشند .

نکات مهم در طراحی و تولید کاتالوگ:

برای طراحی و چاپ کاتالوگ خوب یک کاتالوگ همیشه باید در همان ابتدای کار قبل از شروع به هر کاری یک سند مناسب و درست تهیه کنیم.

منظور از سند چیست ؟

سند همان فرم بندی کار چاپی است که در ابتدا و از همان آغاز اگر درست تهیه شود تا انتهای فرآیند طراحی دچار مشکل باز طراحی کاتالوگ نمی شویم.

برای شروع ابتدا قطع کار را مشخص می کنیم که در چه سایز و اندازه ای کار ما چاپ خواهد شد ، چند صفحه است و چه صحافی خواهد داشت .

بعد از نتیجه گیری شروع به طراحی کاتالوگ می کنیم

آماده سازی سند چاپ :

حال موقع آماده سازی سند چاپی است ابتدا باید چپ چین یا راست چین بودن کار را مشخص کنیم برای مثال کار ما راست چین طراحی می شود بنابراین لب برش ما سمت چپ است و عطف کاتالوگ سمت راست از سمت چپ سند ۱٫۵ سانتیمتر و از عطف ۱ سانتیمتر خلاصی در نظر می گیریم جهت برش و صحافی و کارمان را بین این خطوط طراحی میکنیم که اگر فونت ، آرم ، لوگو و هر موردی که می خواهیم در انتهای چاپ کاتالوگ داشته از بین نرود می شود این اندازه ها را کمتر هم گرفت اما ریسک چاپ بیشتر می شود .

یکی دیگر از نکات مهم در طراحی و چاپ کاتالوگ رعایت کردن هدر و فوتر در طراحی کاتالوگ است که بهتر است آنرا هم از بالا و پایین سند چاپی ۱ سانتیمتر در نظر بگیریم .

یکی دیگر از نکات مهم در طراحی و چاپ کاتالوگ رنگ فونت سند چاپی است اگر چنانچه از فونت ریز استفاده می شود و رنگ هم مشکی است بهتر است جهت روی هم خوری چاپ تک رنگ مشکی K100 استفاده شود این امر برای کیفیت بالای چاپ بسیار ضروریست و برای رنگهای توسی حتما از ترام استفاده شود K70 و K65 رنگ توسی بهتری را ارائه می دهد از رنگهای ۴ رنگ برای چاپ رنگ توسی به شدت پرهیز شود.(K منظور همان رنگ مشکی Black است )

یکی دیگر از نکات مهم در طراحی و چاپ کاتالوگ :

در هنگامی که فرآیند طراحی تمام شد معولا طراحان گرافیک صفحه سمت چپ و سمت راست را در یک سند طراحی می کنند که در انتهای مرحله طراحی باید بصورت تک صفحه در آید و خروجی گرفته شود.

مجددا فونت است که باید از حالت فونت خارج شود مگر اینکه فایل بصورت TIFF لایه بسته باشد ( چاپخانه تمام فونتهای موجود در دنیا را ندارند )

یکی دیگر از نکات مهم در طراحی و چاپ کاتالوگ فرم جلد کاتالوگ است که اگر صحافی از نوع چسب گرم بود باید بدانید عطف داخل کاتالوگ در حدود ۰٫۵ سانتیمتر سفید خواهد بود این نکته بسیار نکته کلیدی است برای کسانی که کار چاپ انجام می دهند ( چسب صحافی بهتر به جلد بچسبد ) این مطلب را هم همیشه در ذهن خود داشته باشید.

ارزش این مقاله برای شما
5

خلاصه

بهترین انتحاب برای چاپ کاتالوگ

۶ دیدگاه

  1. نادر پناهنده آوریل 12, 2020
    • دپارتمان چاپ سالوک آوریل 12, 2020
  2. منصوری آوریل 12, 2020
    • دپارتمان چاپ سالوک آوریل 12, 2020
  3. R.rezaie آوریل 12, 2020
    • دپارتمان چاپ سالوک آوریل 12, 2020

پاسخی را بگذارید

تماس فوری و استعلام قیمت